català  |  español  |  english


Set162011

ESET presenta la versió 5 de l’antivirus NOD32


Ja està disponible la nova versió del potent antivirus ESET NOD32. Entre les principals novetats ESET NOD 32 Versió 5 destaquen la nova eina de control parental, que ens permet bloquejar llocs web que puguin contenir material ofensiu. Un nou mode segur per a la navegació wifi públiques o d’identificació desconeguda i un millorat control de mitjans que bloqueja l’entrada de possibles amenaces a través de dispositius externs, com targetes de memòria, pendrives USB etc.., També fem especial menció a la millorada interfície gràfica per millorar-ne l’usuabilitat i fer-ho més clar de cara l’usuari.

Si voleu adquirir l’antivirus NOD32 5, està disponible a través de la nostra botiga online Extens XOP!, pitjant aqui.

Per a tots els clients que ja disposen de la llicència de l’antivirus podeu baixar-vos i actualitzar-vos a la nova versió de forma totalment gratuïta.

Versió 32 bits

ESET NOD32 5.0

Versió 64 bits

ESET NOD32 5.0

Video explicatiu de com instal·lar l’antivirus (versió 4)