català  |  español  |  english


Set212011

Seminari gratuït d’informàtica


Dia 27 d'octubre a les 20h a la Casa de Cultura de Ciutadella de Menorca

A Extens Solucions sempre esteim en constant moviment, després del llançament l’any passat de la botiga online Extens XOP! no ens hem quedat de braços plegats i hem estat treballant en tot una sèrie de nous productes. Per això ens plau convidar-te al seminari sobre còpies de seguretat i a la presentació dels nous productes que celebrarem a la Casa de Cultura de Ciutadella de Menorca el dia 27 d’Octubre a les 20h.

 

Estaríem molt contents de comptar amb la teva assistència, de no ser possible agrairíem que ens ho comuniquessis abans del dia 21 d’octubre, per correu electrònic info@extens.info o per telèfon al 971 37 35 63.

Com a agraïment, entre tots els assistents sortejarem 3 subscripcions anuals gratuïtes al Club Extens XOP!