català  |  español  |  english


Set212011

Sis nous serveis per a tots els gustos


 

A Extens Solucions sempre estem en constant moviment, després del llançament l’any passat de la botiga online Extens XOP! no ens hem quedat de braços plegats i hem estat treballant en tot una sèrie de nous productes i serveis que et presentem a continuació.

 

Club Extens XOP!

Servei de subscripció per usuaris domèstics on obtindràs tot una sèrie de beneficis exclusius, com Antivirus NOD32 gratuït, renovació anual del teu ordinador gratuïta, 50% de descompte  en les despeses d’enviament a Extens XOP!, fins un 50% de descompte en el nostre servei de reparacions Extens Fix i promocions especials a la botiga online Extens XOP!, tot això i més per només 9,95€!

Extens Fix

És el servei de suport tècnic d’Extens Solucions, oferim des de reparacions d’ordinadors, de portàtils, recuperació de dades, posta a punt de l’ordinador a instal·lació de components hardware i programari entre altres.
Tots els nostres serveis son de preus tancats, es a dir et cobrem per servei no per hora, tant se val si estem dues hores arreglant l’ordinador sempre et cobrem la mateixa quantitat!.

Servei tècnic i reparacions

 

Extens Business

Servei de subscripció especialitzat en oferir assistència tècnica professional per a empreses. Alguns dels avantatges del servei és la creació d’un informe de l’estat del teu parc informàtic, temps resposta i preu per hora garantit, revisió anual del sistema informàtic, assistència telefònica, per correu electrònic i remota entre moltes altres. A més f’oferir descomptes especials en el compra de servidors.

Servei de suport professional per a empreses

 

Extens Backup

Servei de còpies de seguretat sense cap cost de compra, només pagues per espai contractat. Nosaltres t’instal·lem el producte a domicili i les reparacions, manteniment i seguiment d’incidències està inclòs en els 19,95€!!. O sigui que ja no tens excusa per tenir un sistema de còpies de seguretat amb cara i ulls.

Sevei de còpies de seguretat

 

Extens Webdesign

És el nostre servei de disseny i desenvolupament de pàgines web, hem creat tres modalitats diferents segons les requeriments del projecte. Des de pàgines mitjançant un gestor de contingut com WordPress fins a pàgines totalment adaptades i específiques a la necessitats del client.

Disseny i desenvolupament de pàgines web

 

Extens Host

És el nostre servei de hosting per allotjar la teva pàgina web, documents o simplement per tenir els teus comptes de correu electrònic. T’oferim diferents plans amb servidor dedicat, gestionat i administrat íntegrament per Extens Solucions.

Solucions de hosting