català  |  español  |  english


Jul172012

FocusWriter una eina per a escriure sense distraccions


Fa uns mesos us recomanàvem l’OmmWriter com a un editor de text minimalista amb l’objectiu de crear un ambient idoni per a poder-se concentrar en l’escriptura.

En aquesta ocasió us aconsellem el FocusWriter com a una alternativa de codi lliure i que està disponible per a GNU/Linux, Windows i Mac OS X.

FocusWriter

El FocusWriter és una eina agradable per a escriure.

La seva funció és molt similar a la de l’OmmWriter i també s’inicia en pantalla completa, però a diferència de l’altre ens ofereix més possiblitats alhora de personalitzar-lo, podem aconseguir multitud de temes i ajustar-los al nostre gust, com poder triar un tipus de lletra, imatges de fons pròpies i efectes de so.

També podem corregir ortogràficament els nostres textos usant els diccionaris del LibreOffice. Per a utilitzar aquesta funció no és necessari instal·lar el LibreOffice només baixar-nos el paquet de l’idioma del diccionari i afegir-lo al FocusWriter.

Podeu baixar el FocusWriter directament des de la seva pàgina web per a Windows, Mac OS X i també el codi font. La manera més senzilla d’instal·lar-lo en les distribucions de GNU/Linux és a través de l’eina d’instal·lació de programari, com el centre de programari a l’Ubuntu.

També us recomanem que visiteu el següent enllaç a on trobareu una gran quantitat de temes i de bona qualitat per al FocusWriter.

http://blog.scrybr.com/category/focuswriter-themes