català  |  español  |  english


Ago082012

El Windows en català més fàcil


L’assistent del Catalanitzador de Softcatalà.

A diferència dels sistemes GNU/Linux o més recentment en el Mac OS X, poder disposar del sistema operatiu Windows en català no ha sigut tant senzill com en els altres sistemes, tot i disposar de traduccions oficials per part de Microsoft.

El motiu és que en la majoria dels casos l’idioma català s’ha de baixar i instal·lar  separadament i en la versió adequada, però tot i així, moltes aplicacions de Windows no són multi idioma i s’han d’instal·lar  en versions separades.

Per a simplificar tot aquest procés, Softcatalà ha creat un assistent que anomen el Catalanitzador, que detecta quina versió esteïm utilitzant i ens baixa i configura els paquets adequats, però a més, no es limita al sistema operatiu de Microsoft, sinó que també si ho desitgem ho pot aplicar per a les suites ofimàtiques més populars i afegint el diccionari en català, com el Microsoft Office i l’OpenOffice.org, els navegadors web Mozilla Firefox, Google Chrome i Internet Explorer i altres aplicacions com l’Adobe Reader, entre d’altres.

Baixant-te el Catalanitzador podràs disposar del Windows en català en qüestió de minuts.