català  |  español  |  english


Mar192016

Extens participa en l’organització del torneig de League of Legends del Casal de Joves de Ferreries


El passat 11 i 12 de Març es va celebrar el primer torneig de League of Legends a Menorca organitzat pel Casal de Joves de Ferreries dintre del programa Alternanits. També es van organitzar partides en xarxa d’altres videojocs.

Extens va participar en el muntatge de la infraestructura de la xarxa informàtica amb dos servidors proxy cache per optimitzar l’ús de l’ample de banda proveït per dues connexions de fibra òptica proporcionades per la companyia Fibralink, i en la instal·lació i optimització dels equips.

En el torneig de League of Legends hi van participar més de 60 jugadors dividits en 12 equips procedents de diverses poblacions menorquines, que havien de superar una fase de grups i eliminatòries. Finalment, l’equip “One r man” va ser el guanyador.

També és important destacar el companyerisme i bon ambient que hi ha haver durant el desenvolupament del torneig i les ganes de tornar a participar en una nova competició.